Schilderwerken Eindhoven

Uw schilder voor Eindhoven en omgeving

Referenties

Latex spuitwerk

Onze specialisatie. Uw specialist in latex spuitwerk voor Eindhoven en omstreken. Voor particulieren en bedrijven. Voor wanden en plafonds. Alles ziet er strak en netjes afgewerkt uit.
Wij garanderen kwaliteit en niet te vergeten: U ontvangt 5 jaar garantie op het latex spuiten van uw woning. Het resultaat is superglad. Lees meer.

Binnenschilderwerk

Is uw huis of bedrijf toe aan wat schilderwerk? Onze vakbekwame schilders geven het een ware metamorfose. Wanden kozijnen deuren alles perfect in de verf. Zonodig adviseren we u bij het uitkiezen van de kleuren. We komen graag vrijblijvend bij u langs om te luisteren naar uw wensen.

Buitenschilderwerk

Is uw houtwerk van buiten toe aan een opknapbeurt? Schilderwerken Eindhoven verzorgt het graag voor U. Reparatie of houtrot geen probleem. Een goede buitenschilder moet weten hoe het beste resultaat behaald kan worden. Wij maken gebruik van de juiste materialen en passen deze op een perfecte manier toe. De keuze van de verf is hierbij belangrijk. Daarom wordt er met uiteenlopende factoren rekening gehouden bij de keuze en de aanbrenging hiervan voor een goed resultaat.

Stukadoorswerk

Voor buiten stucwerk en binnen stucwerk kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen het stucwerk in uw keuken, badkamer of waar u maar wilt. Onze stukadoors zijn vakbekwaam. Ze luisteren graag naar uw wensen.

Behangen

Behang brengt sfeer in uw huis. ons terecht. De keuze is enorm. Zo kunt u kiezen uit glasvezelbehang, fotobehang of decoratief Welke keuze u ook maakt, onze behangers zorgen voor een strak en perfect resultaat.